238

Teken de petitie

FREE AIKO PLEASE


Hallo, mijn naam is Karine, 35 jaar, mama van een dochtertje van 3 jaar! Mijn partner is Duitser, woont en werkt in Ierland, Dublin. Wij reisden zonder problemen vaak over en weer vanuit België naar Dublin omdat mijn partner een PAPA is voor mijn kind!
Laatste maal met het naar Antwerpen komen begon Aiko haar papa enorm te missen! Bovendien zou Aiko moeten onderzocht worden op het Ehlers Danlos Syndroom. Erfelijke aandoening! Ik stapte in September naar een psychologe met twee vragen. 1. Hoe bereidt men een kind voor op medische onderzoeken en 2. Hoe vangt men dat op, het feit dat men geregeld parter al eens "moet missen" (Aiko is niet het enige kind... Zo zijn er ook vaders die als beroepsmilitair in het buitenland zijn! soms voor maanden! Dus ik doe als mama niets fout!) Mijn band met Aiko is enorm goed dus ik voel ook aan dat mijn kind haar PAPA miste! In plaats van te helpen of eens 1x een vraag te beantwoorden deed de psychologe NIETS! Ik besloot om toch zelf contact te nemen met het centrum Humane Genetica te Gent omdat ik na herhaaldelijke vragen om het kind ook (multidisciplinair) door artsen te laten onderzoeken (in samenspraak met psychologe en in een HECHT TEAM) blijkbaar een UTOPIE was! Samenwerken? Nog nooit van gehoord! Zelfs de huisarts kreeg NOOIT enig verslag, nooit mogelijkheid tot samenwerken!
2 december 2009 bruuske uithuisplaatsing van Aiko!
De reden die de psychologe opgaf: Moeder zou labiel zijn OMDAT ZE SOMS ANDERE KLEDIJ draagt (ja ik heb nou eenmaal meer dan 1 jeansbroek in mijn kast hangen) Het kind zou geen kinderkapsel hebben (hoezo? Gewoon kortgeknipt kapsel, nooit gekleurd, geen mechen noch extentions erin! Normaal kinderkapsel verdorie!)
Verder waren de idiote aanklachten dat ik het Ehlers Danlos Syndroom niet zou hebben (ahm, ik ben wel officieel erkend hiermee al jaren op invaliditeitsuitkering) Mijn vriend zou niet bestaan, mijn reisjes naar Dublin ook niet (dus mijn vliegtickets en hopen foto's bewijzen nog maar eens het tegendeel)
Mijn vriend zou GEEN papa zijn en hij zou ook nooit mijn parter geweest zijn (zijn bestaan en zijn functie als vader kan ook eenvoudig aangetoond worden)
We staan VIER maanden verder! De rechtbank loopt vertraging omdat mevrouw psycholoogje zelfs voor de consulente GEEN VERSLAG schreef! Ondanks het feit dat ik ALLE LEUGENS kan weerleggen wil men toch een screening gaan starten en uitvoeren (in een ander centrum uiteraard)
Dit kan concreet betekenen, dat ik NOG EENS MINSTENS ZES MAANDEN MIJN KIND KWIJT BEN! In een Centrum waar een hele hoop zaken niet pluis zijn (zie youtube, Tezotvoorwoorden)
Help... Wij willen AIKO VRIJ! Zeker na alle bewijzen die er zijn om de leugens van die psychologe aan te tonen! WAAROM gelooft men toch nog zulk onmens als men zwart op wit keer op keer ELK DETAIL kan weerleggen?
Het leven en het welzijn van een KIND staat op spel! En dat van een moeder, en van een vader... De hele band, de hele relatie... ALLES!!!

Petitie


T.a.v jeugdzorg Antwerpen.
Graag wens ik de eis te stellen deze aanklacht meteen en ogenblikkelijk NIETIG te verklaren! De persoon die de aanklacht deed trekt haar handen ervan af...
Een vonnis met fouten in (kind zou een MOF zijn op de uitspraak) Dat heet Minderjarige die een als strafbaar omschreven feit pleegde...
Dit vonnis sta vol procedurefouten (dat is 1)
En dit kind is onterecht uithuis geplaatst!
Met aandrang wens ik ook te vragen een sanctie op te leggen ter attentie van mevrouw Ilse Vansant (Psychologe aan het UKJA)
Hier is duidelijk sprake van machtmisbruik en leugens die onder ede op een rechtbank in mijn ogen (en mogelijk in de ogen van vele anderen) NIET goed te praten vallen!
Oudervervreemding is kindermishandeling!
Het kind heeft recht op haar moeder en recht op haar vader!

FREE AIKO ASAP!!!

Initiatiefnemers


Karine Poels
Aiko Emma Firelight Poels

fanclub@live.be

Ondertekenen