volgende pagina

Het is erg zo een mooie kust en wij zijn er niet meer welkom.
Enkele jaren terug konden wij vrijwel overal staan en nu worden we overal weggejaagd WAAROM???
Ik weet dat er enkelingen zijn die alles verzieken maar deze moeten verwijderd worden uit de groep, er zijn zoveel collega's die het goed bedoelen en niet te vergeten elke motorhome bewoner moet ook eten waardoor de handelaars er ook beter van worden.
Wij hebben vrienden in Zeebrugge wonen die we gereld gaan bezoeken en dat is altijd met een bezoek aan een restaurant - winkels bezoeken en terrasjes doen.
Vroeger stonden wij met zijn allen aan de Marine basis uit ieders weg door een enkeling die daar woonde ( onder tussen verhuisd) zijn wij daar allemaal weggejaagd.
In de Panne - in Westende overal het zelfde er stonden honderden motorhomes elke week en op een dag worden wij allemaal weggejaagd.
Ik geloof niet dat wij een besmettelijke ziekte hebben.
Het is toch erg dat wij moeten smeken om ons eigen land te mogen bezoeken.
En voor mij mogen alle parkingen betalend zijn nu geen prijzen van campingen maar onder de 10€ per 24H.
Nu ook de campings willen dat wij met onze mobilhome bij hun gaan staan aan camping prijzen maar wij hebben een motorhome een vrachtwagen type van 15Ton er is geen enkele camping hiervoor uitgerust, meestal kunnen wij gewoon de parking niet op.
Wij hebben alles bij wij moeten nergens elektriciteit of water gebruiken en wij zijn geen VERVUILERS.
Hopelijk wordt er eens naar ons geluisterd zodat wij terug rustig langs onze eigen kust kunnen staan.
Met vriendelijke groeten,
Paul


De Koninck Paul


Een schande dat e zo weinig camperplaatsen zijn aan de Belgische kust .Er zijn nochthans genoeg vrije plaatsen nog aan de kust . Laat iedereen er ook voor betalen en maakt het net en makkelijk te reserven ; campingcariesten verteren ook wel degelijk geld aan de kust als dit het probleem zou zijn .

Anoniem


op zoveel plaatsen in Frankrijk en Duitsland heb je goede en betaalbare voorzieningen voor campers, zelfs tot douches toe, en dikwijls voor minder dan 10€, 12€ kan dat ook in Belgie aub

Anoniem


Graag enkele Camperplaatsen aan de kust

Anoniem


de Belgische kust én Nederland : camperonvriendelijk!

hugo moeyaert


Het is niet alleen noodzakelijk om aan de kust dergelijke plaatsen te voorzien, er zou een wet moeten komen die zegt dat bv voor elke 10.000 inwoners in een stad er X aantal parkings moesten voorzien worden. Op die manier zouden wij ook kleine steden, dorpen enz kunnen bezoeken. De economie zal er op vooruit gaan.

Van Roosendael Danny


Hopelijk een degelijke aanpak van camper-toerisme nog altijd te weinig overnachting mogelijk-heden ! Een campervakantie is geen camping verblijver , voorbeeld van een goede camperplaats is in WESTENDE (Heidestraat) BIJNA ALTIJD VOLZET !!!

m Vandenbogaerde


meer betaalbare camperplaatsen ( zie Frankrijk en Duitsland) in België, vooral kust. Wij mijden deze steeds omwille van slechte en te dure overnachtingsplaatsen.

van ransbeek l


België en vooral de kust heeft dringend nood aan betaalbare camperparkings.

Peeters J