Teken de petitie

Wij willen meer loterijprijzen winnen!


Petitie: wij willen meer loterijprijzen winnen!!


Bijna iedereen speelt weleens mee met een loterij, om een gokje te wagen. Een potje meespelen is leuk en spannend, nietwaar? En natuurlijk is een bijdrage leveren aan steun voor goede doelen eeb goede zaak.
Maar de prijzenpot verdeling mag wel eens anders..

Het is nu zo dat bij elke loterij bijna al het loterijgeld in die ene Mega Jackpot hoofdprijs zit.
Fantastisch voor die ene gelukkige, maar daardoor blijft er voor menig andere loterij spelers slechts een "houtje om op te bijten" over.. een flutprijsje zoals een gratis lot of een ijsje.En dat blijft het vaak voor de meeste spelers bij.

Er bestaat een spreekwoord die luidt": "de duivel schijt altijd op een hoop"..
natuurlijk is het fantastisch om ervan te dromen zo'n mega hoofdprijs te winnen en wat je er allemaal mee kan doen. Maar hoe groot is die kans dat je deze prijs wint? Die is gewoon heel ontzettend klein. (in 2014 kans van 1 op 4.400000, oftewel 4,4 Miljoen)
Als in plaats van een mega kanjer Jackpot van bijna 20.000.000 (MILJOEN) nou een maximum van bijvoorbeeld 1.000.000 Euro wordt gesteld, met veel leuke prijspotten van een Half Miljoen en vele malen een ton..dan maak je anno 2016 in deze (post?)crisis periode Veel MEER mensen blij!!!

Laten we de loterijen de Mega Jackpot acties van bijna 20 Miljoen of 20 jaar x 250.000 voor eén persoon stoppen en in plaats daarvan "de buit" verdelen in kleinere maar toch ook leuke prijzen om te winnen! Bijvoorbeeld een of 2 prijzen van 1 miljoen Euro en vele tonnen aan prijzengelden!

Wat is het doel van deze petitie? Ten eerste: het gezamenlijk onder de aandacht brengen van de huidige bijna "Alles of niets" businessmodellen van de grote loterij instellingen in Nederland.
Door zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen kunnen we de loterijen duidelijk maken niet tevreden te zijn over de huidige prijzenpot verdeling en ze in beweging brengen om dit eerlijker te maken!

Initiatief & Contact


Rutger

Ondertekenen